Sosy i pasty przyprawowe do gotowania otwierają swoje podwoje. Pasta curry zielona i czerwona to podstawowy składnik tajskiego curry. Można wykorzystać je również do marynowania mięs oraz zaostrzenia smaku sosów. Pyszne węgierskie pasty przydadzą się do zawiesistych sosów, marynowania mięs oraz warzyw, a także po prostu do smarowania pieczywa, szczególnie chrupiących, gorących grzanek. Również pyszne pasty indyjskie i znakomite pesto, aby codziennie udać się w inną stronę świata na pyszne danie.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek